Mer pyssel åt folket!

Via pandurohobby kom jag in på Kreativa Karins instagram, och blev så sjukt sugen på att renovera ett dockskåp. Då jag har slut på rum att fixa hemma behöver jag ett nytt projekt, så nu ska jag kolla Tradera, loppisar och bekantskapskrets ifall det går att hitta ett gammalt Lundby dockskåp för en billig penning.

Kreativa Karins fantastiska dockskåp. Bild lånad från Kreativa Karin. Följ länk nedan för bildkälla.

Kreativa Karins fina dockskåp!

Hittade även youtube-klipp på olika pyssel  för att fixa dockskåpet. Nu är visserligen Kreativa Karin lite mer pastellig än vad jag är, men man kan ju alltid göra sin egen twist för att få det efter eget tycke och smak.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s